Skip to Main Content
Ajour Ideas Portal
Categories Inspect
Created by Anette Svingholm
Created on Aug 28, 2025

Slet registrering

Når man f.eks opretter en mangel, går ud af den, fortryder bagefter og sletter den, slettes kun reg-punkt/tegning og foto. Når man så kommer hjem foran skærmen skal man til at vælge "skjul registrering" inden man sender sine mangler til modtageren. Den burde "skjules" allerede når man vælger "slet" på mobilen

  • Attach files